top of page
Foto 27-11-18 om 14.10.jpg
1. Op verkenning

We verkennen wie u bent, waar u voor staat, wat uw waarden en talenten zijn en wat u uniek maakt. We ontdekken hoe Talenta@Work u kan helpen om uw onderneming ook online op de kaart te zetten en dit tegen een aanvaardbare prijs.

Foto 27-11-18 om 19.56.jpg
2. Plan uitwerken

We werken een gedetailleerd plan uit waarin we een sitemap opstellen, de website structuur bepalen en de manier waarop uw klant de site wil gebruiken. We bepalen de sfeer die de website moet uitstralen en welke content er nodig is.

Foto 27-11-18 om 19.58.jpg
3. Content opstellen

We gaan alle teksten uitschrijven en op zoek naar beeldmateriaal en eventueel audio- en videomateriaal. Indien nodig, creëren we ook een uniek logo volgens de uitstraling van uw onderneming.

Foto 27-11-18 om 19.58 (1).jpg
4. Het plan wordt werkelijkheid

Nu begint het eigenlijke werk en ziet u stilaan uw droomsite werkelijkheid worden. We maken een eerste ontwerp en hebben verschillende sessies om het ontwerp bij te sturen waar nodig.

Foto 27-11-18 om 19.58 (2).jpg
5. Graag uw feedback

Testen maar. Niet alleen moeten de functionaliteit en de links worden getest, maar ook de zichtbaarheid van tekst en beeldmateriaal, gebruiksvriendelijkheid en snelheid. We zorgen ervoor dat uw klant een fantastische online ervaring heeft!

Foto 27-11-18 om 19.58.jpg
6. Delen, delen, delen

Al is uw website een pareltje geworden, het werkt alleen maar als je bezoekers hebt. Daarom gaan we  zoektermen instellen afgestemd op de zoekmachines. Ook koppeling aan social media is een absolute must geworden en online advertenties kunnen uw website een boost te geven.

Foto 27-11-18 om 19.59.jpg
7. Begeleiding

Talenta@Work begeleidt u doorheen het hele process en zorgt dat u altijd een laatste stand van zaken heeft. We spreken elkaar op regelmatige tijdstippen en al uw feedback wordt omgezet in actiepunten.

Foto 27-11-18 om 19.59.jpg
8. Afsluiting

Eindelijk is het zover! Uw onderneming is vanaf nu ook online beschikbaar. We bekijken of er eventuele nog bijkomende verbeteringen nodig zijn op basis van gebruiksstatistieken en hoe uw site up-to-date zal blijven. Dit kan door Talenta@Work verzorgd worden, maar ook een training behoort tot de mogelijkheden.

bottom of page