top of page

Waarom bij Talenta@Work?

Persoonlijke aanpak

Wij staan voor een persoonlijke aanpak waarin we u willen leren kennen en van daaruit werken om het unieke karakter van uw onderneming over te brengen op uw website.

Online marketing

Wij helpen u door zoekmachines herkend te worden en kunnen ook uw online advertenties beheren. Wij helpen u een online marketing strategie op te stellen en uit te voeren.

Offerte op maat

Elke offerte wordt volledig op maat gemaakt volgens uw behoeften en budget.

Onderhoud website & social media

Wij hebben verschillende pakketten om ook het onderhoud en/of beheer van social media accounts voor u te verzorgen.

Begeleiding van

A tot Z

Wij zijn er voor u van de eerste tot de laatste stap. Wij kunnen u helpen in elke stap van het proces en U beslist waar u ons nodig heeft.

Training

Wij bieden u graag training op maat aan zodat u zelf aan de slag kan in het updaten of onderhouden van je website.

01

Persoonlijke aanpak

Talenta@Work kiest heel bewust voor een persoonlijke aanpak waar we tijd uitrekken om u persoonlijk te leren kennen. Zo willen we graag begrijpen hoe uw onderneming tot stand kwam, wat uw specialiteit is en waar u en uw onderneming voor staan. Wij streven ernaar u uw talenten te laten inzetten in uw onderneming terwijl wij ervoor zorgen dat die vertaald worden naar uw website.

02

Offerte op maat

Talenta@Work biedt u basispakketten aan waar u zelf beslist welke opties u nodig heeft en het uiteindelijke pakket samenstelt. Op die manier krijgt u een offerte die volledig op uw benodigdheden en budget is afgestemd. Staat waar u naar op zoek bent niet vermeld in onze lijst, aarzel dan niet contact op te nemen zodat we samen kunnen bekijken wat Talenta u kan aanbieden.

CONTACT

03

Begeleiding van A tot Z

Talenta@Work begeleidt je graag van de eerste tot de laatste stap. Wij kunnen u begeleiden in het opstellen van de structuur van uw website maar ook bijdragen in content en opzoeken en/of bewerken van beeldmateriaal. Wij staan u bij in het bepalen van uw huisstijl, verzorgen het design en de SEO configuratie en denken met u mee hoe we nu best uw klanten kunnen bereiken. Wij kunnen de volledige testen tot onze rekening nemen alsook het onderhoud, updates of versturen van nieuwsbrieven. Ook uitvoeren van analyses o.b.v. zoektermen, klikgedrag en webstatistieken behoren tot de mogelijkheden. U bepaalt waarmee wij u kunnen helpen.

CONTACT

04

Online Marketing (SEO/SEA)

Je website is maar zo goed als het aantal mensen dat je ermee bereikt. Het is dus belangrijk al het mogelijke te doen om ervoor te zorgen dat je website gevonden wordt. Talenta@Work zorgt dan ook voor de nodige SEO configuratie. Samen met u bouwen we de website ook op zodat Google hem snel oppikt in zijn resultaten. 

In deze digitale tijden is ook social media geen overbodige luxe meer waar Talenta@Work zorgt voor een volledige integratie met social media en je website. Via Google Ads of Facebook marketing kan je voor een boost zorgen door volledig volgens eigen budget enkele online advertentie campagnes te lanceren. Lijkt dit allemaal te ingewikkeld om zelf te beheren, dan helpen wij je om een marketing en social media strategie op te stellen en uit te voeren.

CONTACT

05

Onderhoud website en/of social media

Het opzetten van je website en eventueel social media accounts is de eerste stap naar online aanwezigheid. Daarmee is de kous echter niet af. Uw klanten op regelmatige basis relevante informatie verschaffen, nieuw beeldmateriaal en actief zijn op social media zorgen ervoor dat u aan echte klantenbinding doet en je klantenbestand vergroot. Talenta@Work biedt verschillende onderhoudscontracten alsook het aanbieden van nieuwsbrieven, regelmatige online advertentiecampagnes of posten op social media aan zodat u zich volledig op de klanten kan focussen. 

CONTACT

06

Training

Wens je graag het onderhoud van je website zelf te doen maar heb je niet de nodige kennis, dan geeft Talenta@Work u de mogelijkheid om een training bij ons te volgen volgens wat u nodig hebt om uw website te onderhouden of verder uit te breiden. 

CONTACT
Persoonlijke aanpak
Offerte op maat
Begeleiding
Online marketing
Onderhoud
Training
bottom of page