top of page

Internet, iets voor mij?

In 2015 startte het Vlaamse Agentschap Innoveren & Ondernemen met de campagne "Het internet. Ook uw zaak." Doel van de campagne is de Vlaamse handelaar bewust te maken van de opportuniteiten die het internet biedt en te overtuigen dat online voor elke ondernemer een haalbare kaart is. Online hoeft daarbij niet direct een webshop te zijn.

"Het internet. Ook uw zaak."

 

Deze campagne was een succes en het aantal handelaars dat na de campagne aan webverkoop doet, was gestegen van 18 naar 32%. Ook de algemene evolutie van het klantengedrag online vraagt meer en meer om een online aanwezigheid. De statistieken spreken voor zichzelf. Verdere informatie kan je vinden op het Agentschap van Ondernemen.

online 1.png
online 2.png
online 3.png

1.

Online aanwezigheid

2.

Verhoog je geloofwaardigheid

3.

Wees je concurrentie een stapje voor

4.

Visitekaartje met veel groter klantenbereik

5.

Makkelijk contactkanaal naar uw onderneming

6.

Domeinnaam is makkelijker te onthouden dan een telefoonnummer

7.

Dynamisch aanpasbaar

8.

Informatie is dag en nacht beschikbaar

9.

Vergroot je klantenbestand en omzet

In 2018 heeft Vlaams minister van Economie Philippe Muyters de aftrap gegeven van fase 2 van de e-commercecampagne. In deze fase ligt de focus op het aanzetten tot actie.

De campagne wil lokale handelaars de nodige praktische kennis en ervaring geven om ook gebruik te maken van het potentieel van e-commerce. 

De voordelen op een rijtje

"Vertrouw op Talenta@Work"

Laat dit nu net zijn waar Talenta@Work jullie graag mee wil helpen. Want zelfs de tips en tricks doorworstelen, alle voorgestelde tools doornemen, en de grote hoeveelheid aan informatie die er te vinden is over social media marketing, SEO optimalizatie, hosting tools en noem maar op kunnen allemaal al snel als Chinees klinken.

Talenta@Work helpt u met de volledige uitvoering van uw project met een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om kennis te maken en te begrijpen hoe u uw onderneming ziet en wat haar sterkte en unieke karakter is. We kijken samen wat er voor uw onderneming past, waar u Talenta's expertise kan gebruiken en bezorgen u een op maat gemaakte offerte. Boek snel uw verkenningsgesprek en laat ons samen uw onderneming ook online op de kaart zetten.

bottom of page