top of page

Mijn Opleidingen

NLP-Practitioner.jpg

Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren

Het Ontwikkelingsinstituut

Neuro Linguïstisch Programmeren staat voor een verzameling van denkmodellen en technieken om effectief te communiceren en interventies te doen, met als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te kennen of te wijzigen. Het is een manier van communicatie en zorgt voor verandering en zelfsturingMaar het gaat zelfs verder en wordt een "way of living", het verandert de manier waarop je de wereld waarneemt en verschaft je inzicht in gedragspatronen waardoor je bewust kunt stoppen met onbehulpzaam gedrag en waardoor je gaat handelen op een manier die de verwezenlijking van je doelen of wensen dichterbij brengt. Dit zorgt voor een brede waaier aan toepassingsmogelijkheden.

NLP-Practitioner.jpg

Master Neuro Linguïstische Programmeren

Het Ontwikkelingsinstituut

De Master Neuro Linguïstisch Programmeren vervolledigt de opleiding zodat de aangeleerde modellen en technieken onderdeel worden van je dagelijkse leven, het krijgt een plek binnen je identiteit en wordt een levenslange vaardigheid in leren en ontwikkelen. Je leert NLP kennen als een attitude en ondervindt wat het betekent in je houding naar anderen en naar het leven toe.

burnout-close-up-composition-626165.jpg

Stress- en burnoutcoaching

HRD Academy

Het is belangrijk een burn-out van chronische vermoeidheid te herkennen, burn-out te erkennen en vooral voorkomen op basis van aanwezige waarschuwingssignalen. Begeleiding is dan ook aan te raden om zo snel mogelijk weer met plezier terug aan het werk te gaan. Ook een werkdrukonderzoek uitvoeren in organisaties en adviseren hoe je in organisaties of als leidinggevende de werkdruk op een gezond niveau kan houden, behoort tot de mogelijkheden. 

arbeids en org psych.png

Inleiding in arbeids- en organisatiepsychologie

Open Universiteit

Centraal staat hierbij het verklaren en voorspellen van het gedrag van mensen op het werk, en dit rond de werkplek en taken, de werknemer zelf (op het individuele niveau), motivatie en leiderschap en teams, groepen en de organisatie als geheel. Dit dient als verdere aanvulling en verdieping op de stress- en burn-out coaching voor organisaties.

backlit-balance-beach-268134.jpg

Mindfulness Vaardigheden

Het Appèl

Je leert om te gaan met storende gedachten, stress en vervelende emoties. Deze technieken worden onderbouwd vanuit ACT (Acceptance and Commitment Therapy), een op wetenschap gebaseerde derde generatie van gedragstherapie.

perfectionisme.jpg

Perfectionismecoaching

Het Ontwikkelingsinstituut

Het gaat hier om mensen te helpen leren zichzelf te bevrijden van het belemmerend patroon van perfectionisme en zo mee te bouwen aan een groter geheel dat iedereen uitnodigt om op een ontspannen manier zichzelf te zijn en zichzelf voortdurend te ontwikkelen zonder stress. Perfectionisme wordt in kaart gebracht en er wordt vooral met het onbewuste gewerkt om verandering mogelijk te maken.

success-2697951_1920.jpg

Loopbaanbegeleiding

Better Minds at Work

Loopbaanbegeleiding is een proces waarbij het ontdekken, versterken of ontwikkelen van je loopbaancompetenties centraal staat zodat je nu en in de toekomst je loopbaan zelf actiever kan beheren en je positie op de arbeidsmarkt kan versterken. 
Loopbaanbegeleiding resulteert altijd in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en heeft een impact op je inzetbaarheid en flexibiliteit op de arbeidsmarkt

bottom of page