Literatuur

Het nieuwe mentaal.jpg

Na Het Mentaal Kapitaal, wat mij duidelijke en praktische inzichten gaf van hoe het op de werkvloer anders kan aangepakt worden,  wou ik ook het tweede boek van Elke Geeraerts lezen.

Het Nieuwe Mentaal

Burn-out begint in de kleuterklas.jpg

Onmiddellijk Marcel's tweede boek aangeschaft vanaf het in de winkel verkrijgbaar was. Na de enorme impact van zijn eerste boek, had ik dan ook hoge verwachtingen, maar werden ze ingelost?

Burn-out begint in de kleuterklas

Zeg me dat ik oke ben.jpg

Het boek dat mijn herstel van een burn-out een ongelooflijke boost heeft gegeven.

Zeg me dat ik oké ben

De kracht van stress.jpg

Stress speelt me nu al meer dan twee jaar parten en ik ervaar het nog altijd als iets waar ik geen controle over heb en dat me belemmert in wat ik kan. Hoog tijd om de kracht ervan te begrijpen en ten volle te gebruiken.

De kracht van stress

De kracht van kwetsbaarheid.jpg

Al verschillende keren, kreeg ik te horen dat zelfcompassie zeer belangrijk is bij het herstel van een burn-out. Milder zijn voor jezelf en anderen.... hm, is dat allemaal niet te soft?

De kracht van kwetsbaarheid

Je wordt wat je denkt.jpg

Ik had een beetje mijn twijfels bij Inge Rock omdat ze heel commercieel overkomt met een sterk Amerikaans showgehalte. Toen ik ze live kon bezig zien met haar show 'IK is een idioot' besloot ik het toch een kans te geven. En kijk, haar boek staat nu op mijn te lezen lijst.

Je wordt wat je denkt

Talenta@Work

welkom@talentawork.be

+32 477 62 04 73

BE 0727.388.548

© 2018 door Talenta@Work - Welkom@talentawork.be