Talenta Coaching

In 2017 viel ik uit met een burn-out, wat mijn leven op zijn kop zette en heel wat veranderingen met zich meebracht. Eén daarvan was het opstarten van Talenta@Work in 2018 om terug te gaan naar mijn lang weggeborgen droom om psychologie te studeren en om mensen te kunnen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn zoektocht naar wat ik echt belangrijk vind en waar ik voor sta doet me elke dag nog nieuwe dingen ontdekken en omdat het me zo fascineert ben ik ook zelf opleidingen gaan volgen om anderen te kunnen bijstaan in hun proces van aanvaarding, erkenning, verandering en niet te vergeten bewustwording. Bewustwording van jezelf, je grenzen, je interesses, wat JIJ leuk vindt en wat werkt voor jou. Al is het niet altijd makkelijk, het is een absolute verrijking en daarom wil ik ook jou begeleiden in dit leerrijke en mooie proces. Het brengt je opnieuw dichter bij wie je echt bent, je leert genieten van de kleine dingen van het leven met een volledige harmonie tussen denken, doen en voelen als doel. Ben je klaar om jezelf deze ervaring te gunnen, kijk dan zeker verder naar hoe ik jou hierin kan begeleiden.

OVER
MIJN

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Vanaf augustus 2019

Vanaf augustus 2019

Vanaf oktober 2019

Vanaf september 2019

Vanaf mei 2019

01

ZELFSTURING

02

COMMUNICATIE

03

STRESS & 

BURN-OUT

04

PERFECTIONISME

05

MEDITATIE

 

Mijn Blog

"You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."

C.S. Lewis

Wil je graag meer weten over hoe je meer controle over je leven kan nemen, hoe je bewuster kan worden van je omgeving en dit kan gebruiken om verandering te brengen en je doelen te realiseren? 

Wil je meer ontspannen door het leven of gewoon lotgenoten vinden die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra in het leven?

Wil je weten hoe met een burn-out om te gaan en welke hulpmiddelen er zijn om het te voorkomen?

Dan heb je alle reden om mijn blog te volgen. Je krijgt een mix van persoonlijke ervaringen, besprekingen van zelfhulpboeken, artikels vanuit de media of quotes om even bij stil te staan. Ik kijk alvast uit naar jullie reacties! 

Talenta@Work

welkom@talentawork.be

+32 477 62 04 73

BE 0727.388.548

© 2018 door Talenta@Work - Welkom@talentawork.be